کره را با شکر با همزن برقی خوب هم بزنید و دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کنید و مخلوط کنید .رنگ قرمز خوراکی روهمراه باتر میلک وانیل و اسانس ها روهم اضافه کنید.آرد و پودر کاکائو رو اضافه و مخلوط کنید و در نهایت سرکه رو با بکینگ سودا مخلوط کنید و مخلوط سرکه و بکینگ سودا رو اضافه کنید.مواد رو نصف کنید و در دو قالب 22 سانتی که از قبل کره مالیده و ارد پاشی کردین بریزید.بزارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کرده بودید به مدت 30 دقیقه بزارید تا بپزه.یک ساعت قبل از شروع به کار همه مواد خامه را بزارید بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسن و بعد خوب هم بزنید و شکر رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست و صاف بشه.بزارید داخل یخچال تا کمی خودش رو بگیره بعد هر طور که دوست داشتید تزیین کنید.چون پودر کاکائوها انواع مختلف دارن بهتره برای این دستور از پودر کاکائو روشن استفاده بشه نه تیره .. پودر کاکائو تیره ممکنه رنگ کیکتون رو قهوه ای بکنه . اگر کاکائوتون تیره بود میتونید از پودر کاکائو کمتری استفاده کنید.
نوش جان
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: کیک قرمز مخملی